Jobseekers - търсещи работа

Jobseekers - търсещи работа


Уважаеми приятели, уведомяваме Ви че:
Сайтът осигурява място с обяви от Предлагащи работа (работодатели, трудови агенции, трудови борси, бюра по труда и частни лица) и не изисква вашата регистрация, лични данни или заплащане за услугата ни!
Запитвания пращайте от вашата ел.поща до ел.пощата на предлагащите работни позиции (публикувана в обявата). Директно, или на обявените им контакти, като им уточните от къде сте си набавили информацията, за да не стават недоразумения. А именно: Jobs.Dobruja.com Така вие ни препоръчвате и за в бъдещи нужди тук да намерите още по-богат списък с работни позиции.
Не държим и не смятаме да поддържаме никакви мейлинг листи, лични досиета и всякакъв род лични данни, освен обявените по законите изисквания за посещенията ви тук в сайта. Това не означава, че няма да вземем мерки срещу подриващи сайта и авторитета ни лица.
Препоръчваме ви да се възползвате и от новата ни услуга: "Абонамент по имайл" - автоматизирана система за известяване по ел.поща. Намира се най-долу на всяка страница. А в обявите разполагате с няколко бутона към популярни социални мрежи, ако желаете да ни споделите в любимите си мрежи с приятелите си. Благодарим за подкрепата!
На ваше разположение са и последните новини от новинарските медии. И полезните ни връзки се развиват. Сайта има и мобилна версия и е достатъчно олекотен, за да не ви товари мобилния бюджет. Електронен вариант на Автобиография и други необходими документи, можете да си изготвите на момента - Curriculum vitae - CV
Обявената ел. поща е предимно за Предлагащи работа, евентуално за въпроси от вас, чиито отговори, бихме поместили само тук:
Въпрос: - Оправете мейла на фирмата, ако искате хората да разберат какво сте написали!
Отговор: Dobruja Stoyanov Brand: - В Интернет пространството се избягва поставянето на @ и се замества обикновенно с (at). Причината е да не се чете като ел.поща от роботизирани програми. С цел избягване на излишен Спам. АнтиСпам трик. Приели сме за най-висок приоритет запазването на сигурността на потребителите на нашите сайтове пред печалбите. Благодарим за забележката, отразена е с вниманието ни! Понеже ценим обратната връзка. Успешен ден и от нас!

Сайтът, собствениците и екипите, обвързани с поддръжката му, не носят никаква отговорност за обявите! Съдебна и всякаква друга отговорност да се търси в Предлагащите тези позиции!
Запазваме правото си да правим промени по сайта и информацията ни, по всяко време! Информацията, публикувана тук принадлежи на сайта!

Пожелаваме ви успешен лов на нова, допълнителна, стажантска, почасова и доброволна заетост/работа!