Employers - предлагащи работа

Employers - предлагащи работа

Уважаеми приятели, тук можете да се информирате за:
Сайтът предлага място за обяви от Предлагащите работа (работодатели, трудови агенции, трудови борси, бюра по труда и частни фирми) и не изисква вашата регистрация, лични данни или заплащане за услугата ни!

Молбата ни е да прочетете условията и за Jobseekers - търсещи работа, преди да ни задавате въпроси!

Изпращайте ни обявите си за отворени позиции по обявената ни ел.поща:

info (a) dobruja.com

Като спазвате минимални изисквания в обявата си за информативност, за да има шанс да я публикуваме. Не забравяйте да добавите и ел.пощата си и други контакти.

Запитвания ще получавате директно на вашата ел.поща от ел.пощата на търсещите работни позиции (по публикувана от вас обява тук).


Не държим и не смятаме да поддържаме никакви мейлинг листи, лични досиета и всякакъв род лични данни, освен обявените по законите изисквания за посещенията ви тук в сайта. Това не означава, че няма да вземем мерки срещу подриващи сайта и авторитета ни лица.

Има и няколко бутона към популярни социални мрежи, ако желаете да споделите труда ни с приятелите си. Благодарим за подкрепата!

На ваше разположение са и последните новини от новинарските медии. И полезните ни връзки се развиват. Сайтът има и мобилна версия и е достатъчно олекотен, за да не ви товари мобилния бюджет.
Предлагаме ви и място за реклама, очаквайте и още.
Обявената ел. поща е предимно за Вас, евентуално за въпроси от Вас, чиито отговори, бихме поместили само тук:
Въпрос: - Оправете мейла на фирмата, ако искате хората да разберат какво сте написали!
Отговор:
Dobruja Stoyanov Brand: - В Интернет пространството се избягва поставянето на @ и се замества обикновенно с (at). Причината е да не се чете като ел.поща от роботизирани програми. С цел избягване на излишен Спам. АнтиСпам трик. Приели сме за най-висок приоритет запазването на сигурността на потребителите на нашите сайтове пред печалбите. Благодарим за забележката, отразена е с вниманието ни! Понеже ценим обратната връзка. Успешен ден и от нас!


Не се задължаваме, да ви публикуваме обявите!
Сайтът, собствениците и екипите, обвързани с поддръжката му, не носят никаква отговорност за обявите! Съдебна и всякаква друга отговорност, да се търси в Предлагащите тези позиции!
Запазваме правото си да правим промени по сайта и информацията ни, по всяко време! Информацията, публикувана тук принадлежи на сайта!

Пожелаваме ви успешна работа!