Employers - предлагащи работа

Employers - предлагащи работа

Уважаеми приятели, тук можете да се информирате за:
Сайтът предлага оферти на Предлагащи работа (работодатели, трудови агенции, трудови борси, бюра по труда и частни лица) и не изисква вашата регистрация, лични данни или заплащане за услугата ни!
Молбата ни е да прочетете условията и за Търсещи работа, преди да ни задавате въпроси!
Изпращайте ни обявите си за отворени позиции по обявената ни ел.поща: jobs(at)dobruja.com
Като спазвате минимални изисквания в обявата си за информативност, за да има шанс да я публикуваме. Не забравяйте да добавите и ел.пощата си и други контакти.
Запитвания ще получавате директно на вашата ел.поща от ел.пощата на търсещите работни позиции (по публикувана от вас обявата тук).
Не държим и не смятаме да поддържаме никакви майлинг листи, лични досиета и всякакъв род лични данни, освен обявените по законите изисквания за посещенията ви тук в сайта. Това не означава, че няма да вземем мерки срещу подриващи сайта и авторитета ни лица.
Можете директно да ползвате: ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЗКА - долу в дясно - за да ни пишете директно и по-бързо, но подробно - не забравяйте.
Има и няколко бутона към популярни социални мрежи, ако желаете да споделите труда ни с приятелите си. Благодарим за подкрепата!
На ваше разположение са и последните новини от новинарските медии. И полезните ни връзки се развиват. Сайтът има и мобилна версия и е достатъчно олекотен, за да не ви товари мобилния бюджет.
Предлагаме ви и място за реклама, очаквайте и още.
Обявената ел. поща е предимно за Вас, евентуално за въпроси от Вас, чиито отговори, бихме поместили само тук:
 Въпрос - Оправете мейла на фирмата, ако искате хората да разберат какво сте написали!
Отговор:
Dobruja Stoyanov Brand
Dobruja Stoyanov Brand В Интернет пространството се избягва поставянето на @ и се замества обикновенно с (at). Причината е да не се чете като ел.поща от роботизирани програми. С цел избягване на излишен Спам. АнтиСпам трик. Приели сме за най-висок приоритет запазването на сигурноста на потребителите на нашите сайтове пред печалбите. Благодарим за забележката, отразена е с вниманието ни! Понеже ценим обратната връзка. Успешен ден и от нас!

Не се задължаваме, да ви публикуваме обявите!
Сайтът, собствениците и екипите, обвързани с поддръжката му, не носят никаква отговорност за обявите! Съдебна и всякаква друга отговорност, да се търси в Предлагащите тези позиции!
Запазваме правото си да правим промени по сайта и информацията ни, по всяко време! Информацията, публикувана тук принадлежи на сайта!

Пожелаваме ви успешна работа!

Ads